Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3-izbový byt Žilina-Vlčince II. v pôvodnom stave

Ulica: B.S.Timravy
Mestská časť: Vlčince
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
153 000 €

Popis nehnuteľnosti

ROMDOM reality ponúka na predaj trojizbový byt v Žiline na sídiisku Vlčince II. ulica  B.S.Timravy.  Byt o výmere 83m2 sa nachádza na prvom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt je v pôvodnom stave s plastovými oknami. Pozostáva z 3 obytných miestností, kuchyne, predsiene a kúpeľne s vaňou a samostaným wc. Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Bytový dom je celý zateplený, renováciou a zateplením prešla aj strecha. V rámci rekonštrukcie boli vymenené spoločné rozvody v stúpačkách. 

Pred bytovým domom je relatívne dostatok parkovacích miest na verejnom parkovisku. Lokalita poskytuje kompletné občianske zázemie, v bezprostrednej blízkosti domu sa nachádza klientské centrum, pošta, zdravotné stredisko, nákupné centrum Kaufland, kostol, v dosahu 10 minút chôdze sa nachádzajú školy, škôlky, OC Dubeň, OC Obi. Pre športovcov a psíčkarov je k dispozícii neďaleká relax zóna lesopark, krytá plaváreň s kúpaliskom, cyklotrasa k vodnému dielu. Pre deti sú v blízkosti vybudované detské ihriská.

V inzeráte sú použité vizualizácie možnej úpravy interiéru. Kupujúci majú možnosť získať návrh interiéru od interiérovej dizajnérky  za zvýhodnenú cenu a realizáciu rekonštrukcie od partnerského dodávateľa. Pre záujemcov o kúpu zabezpečíme hypotekárne poradenstvo a vybavenie financovania kúpy na kľúč. Pre viac informácií kontaktujte realitnú maklérku Kristína Bednárová , tel: 0944 753 366.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
83 m2
Zastavaná plocha:
83 m2
Stav:
pôvodný stav
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
83 m2
Pivnica plocha:
1.5 m2
Počet pivníc:
1

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Kristína Bednárová

Kristína Bednárová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Ako realitná maklérka využívam najnovšie technológie, rozsiahlu sieť kontaktov a umelú inteligenciu, aby som pre vašu nehnuteľnosť dosiahla maximálnu viditeľnosť. Spojením skúseností a inovatívnych riešení zabezpečujem rýchly a efektívny priebeh každej transakcie s dôrazom na osobný prístup a detaily.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti