Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANĚ vysporiadaná záhradná chatka Višňové, okres Žilina

Interné ID: 4216876
Obec: Višňové
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
35 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj záhradnú chatku s vysporiadaným pozemkom v obci Višňové pri Žiline. Chatka má svoje súpisné číslo a nachádza sa v záhradkárskej kolónii na začiatku obce. Prístup je autom po spevnenej ceste až ku chatke. Parkovať je možné na prístupovej ceste, alebo vybudovať parkovacie miesto na vlastnom pozemku.

Chatka je murovaná, celá podpivničená (základy boli budované ako izolačná vaňa). Chatka pozostáva z troch podlaží, pričom zastavaná plocha je 16m2..
Prvé podlažie na úrovni terénu pozostáva z miestnosti s kuchynkou, samostatného wc, komory na ovocie a malej miestnosti na náradie využiteľnej ako dielňa, prípadne po úprave ako kúpeľňa.
Pri pivnici sa nachádza aj odkladací priestor na záhradné náradie.
Druhé podlažie tvorí obytná časť chatky s terasou s krásnymi výhľadmi na Malú Fatru. V miestnosti sa nachádza piecka, ktorá rýchlo vykúri chatku počas chladnejších dní. Podlaha je izolovaná tvárnicami a poterom, na ktorom je uložené linoleum.
Tretie podlažie - podkrovie prístupné schodíkmi z obytnej časti je využiteľné aj ako priestor na spanie.

Chatka je napojená na elektrinu, sú v nej inštalované rozvody na vodu a wc ja napojené na menšiu žumpu. Zdroj vody aktuálne nie je do chatky privedený, podľa informácií od majiteľa sa na pozemku nachádza prameň, na ktorom je možné vyvŕtať studňu. V lokalite majú takto zriadené studne viacerí susedia.

Záhrada patriaca k chatke má výmeru 359m2. Na záhrade sa nachádzajú ovocné stromy rôznych druhov a záhradný krb (potrebuje opravu). Záhrada je slnečná s krásnymi výhľadmi do okolia. Okolie poskytuje príležitosti pre relax, grilovanie, zahrádkarčenie, prípadne výlety do prírody. V obci Višňové sa nachádza obchod, kostol, pošta. Športovcov poteší možnosť turistiky alebo cykloturistiky napríklad do neďalekej Višňovskej alebo Turskej doliny, v obci sa nachádza aj letné kúpalisko.

Pre viac informácií alebo obhliadky volajte makléra Romdom reality: Ing. Roman Kolovrátek, 0917 451653

Máte na predaj alebo plánujete predávať vlastnú nehnuteľnosť? Bezplatne Vám poradíme ako na to, prípadne pomôžeme s predajom.
Viete o niekom kto chce predávať? Odporučte nás a získajte odmenu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
16 m2
Plocha pozemku:
382 m2
Zastavaná plocha:
16 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Roman Kolovrátek

Ing. Roman Kolovrátek

konateľ spoločnosti, maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Myslieť v prospech klienta, poskytnúť mu skutočnú službu mi prináša nielen ocenenie ale aj dobrý pocit. Budem rád ak využijete moje skúsenosti a verím, že budete spokojní tak, ako väčšina mojich klientov.
 

Dobrý obchod je len ten, kde sú všetky strany spokojné.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti