Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rezervované! 3i byt Žilina, Solinky

Mestská časť: Solinky
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
169 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpení na predaj 3 izbový byt na sídlisku Solinky v Žiline. Byt o výmere 67 m2 sa nachádza na 11/12 poschodí zatepleného zrekonštruovaného bytového domu s 2 výťahmi.

Byt je po kvalitnej kompletnej rekonštrukcii: murované jadro, kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi, nové rozvody vody a elektriny, lesklá dlažba v kuchyni, chodbe a obývačke, v izbách plávajúca podlaha, drevené eurookná,  interiérové dvere s obložkami, bezpečnostné vchodové dvere. V celom byte sadrokartónové stropy, v obývačke dizajnové svietidlo. 

Dispozícia: vstupná chodba so vstavanou skriňou, otvoreným kumbálom so skrinkou na mieru, kuchyňa zväčšená o časť loggie + špajza, kde sa nachádza chladnička a umývačka riadu, 2 samostatné izby so vstavanými skriňami, obývačka priechodná, kúpeľňa s vaňou, WC samostatné. K bytu prislúcha loggia a pivnica v suteréne bytového domu.

V byte ostáva kompletné vybavenie kuchyne vrátane spotrebičov chladnička, umývačka riadku, v obývačke môže ostať sedačka + konferenčný stolík, TV.

Dobrá lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou: obchody, škola, škôlka, zdravotné stredisko, lekáreň, kostol.

Pre bližšie informácie a obhliadky kontaktujte makléra Romdom reality: Ing. Katarína Záňová, tel.0903800063, k.zanova@romdom.sk

Pre záujemcov o kúpu ponúkame sprostredkovanie hypotekárneho a finančného poradenstva s vybavením hypotéky.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
67 m2
Podlahová plocha:
67 m2
Stav:
úplne prerobený
Typ budovy:
panelová stavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Počet logií:
1
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Katarína Záňová

Ing. Katarína Záňová

maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • rusr
  • sora

Práca s realitami ma baví a napĺňa už 10 rokov. S dôverou sa môžete spoľahnúť na moje skúsenosti a odbornosť. Ku každému klientovi pristupujem individuálne tak, aby obchod prebehol plynulo a k plnej spokojnosti predávajúceho aj kupujúceho.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti